fbpx

Retreats for mødre

Kender du følelsen af at være overbrugt og utilstrækkelig? Så har jeg stor medfølelse og forståelse for dig. At tage sig godt af sine børn er nemlig en af de hårdeste opgaver i livet.

Husker du også at tage dig af dig selv?

Gør noget godt for dig selv 

I en travl hverdag glemmer vi ofte os selv. Derfor kan det for de fleste mødre være tiltrængt at trække stikket og bruge en dag på sig selv. Måske står du i nogle udfordringer, som du mangler overskud, ro og tid til at få nye perspektiver på? Måske vil du bare gerne have hjælp til at få større ro og bevidsthed i krop og sind?

Mine retreats er tænkt som et velfortjent åndehul til dig som mor til børn i alle aldre. Her kan du lade op og få støtte til at finde freden indeni. Din egen energi af fred er nemlig den vigtigste faktor for fred i familien og i dine børns liv.

Ved at bevare vores indre ro kan vi vende kamp til kærlighed. 

Find freden og mærk naturen 

Alle retreats foregår i smukke omgivelser i den beroligende natur. At komme ud i naturen hjælper os med at mærke nuet og nulstiller nervesystemet, hvilket giver nye perspektiver på livet.

Jeg har forskellige retreats, hvor vi fokuserer på alt fra mor-rollen til særlige emner som eksempelvis vrede. Jeg arbejder blandt andet sammen med en kropsterapeut for at skræddersy de bedst mulige retreats.

Fælles for alle retreats er, at vi ved at arbjede med at skabe ro i både kroppen og sindet vil finde fred i de følelser og situationer, der dræner og tricker dig i hverdagen.

Giv dig selv en fridag. Tag med ud og få luft. Skab større ro og bevidsthed i dig selv og hele din familie. 

Find næste retreat på min facebookside under begivenheder eller kontakt mig, hvis du har spørgsmål.

“Jeg har fået øje på – og bugt med – noget støj inde i mig. Så nu er jeg bedre i stand til at være den kærlige og forstående mor, jeg i virkeligheden er.”

– Deltager på mor-retreat

“Et skønt åndehul ude i naturen, væk fra hverdagen. Og en dejlig måde at få dybere indsigt i min morrolle og mig som kvinde.”

– Deltager på mor-retreat

“En helt fantastisk dag med tid til mig. Det har været så dejligt og roligt. Signe og Anne Louise skabte et rum ude i naturen med brugbare værktøjer. Af hjertet tak.”

– Deltager på mor-retreat

“Jeg kom ud i naturen og ned i kroppen. Trygge rammer og gode guides til den svære opgave at finde roen indeni.”

– Deltager på mor-retreat

“Der har været meget mere ro på herhjemme, efter jeg var på retreat. De situationer, der spidsede til før, har faktisk ikke været der siden.”

– Deltager på mor-retreat

Tag på retreat…

 

  • For at trække vejret og finde ind i dig selv, så du kan mærke velvære og blive veltilpas og glad
  • For at blive renset for frustration
  • For at finde fred i de sværeste følelser, som vores børn får op i os
  • For at meditere og mærke freden i os selv
  • For at komme ud i naturen og få frigivet endorfiner i kroppen
  • For at kigge ind i bålet og mærke nervesystemet falde til ro
  • For at træde ud af hamsterhjulet og leve som det kærlige menneske, du er

Mød Signe Rhode

Signe Rhode er bestsellerforfatter til en række børnebøger, som skal give børn styrken til selv at komme igennem deres udfordringer. Hun er mor til tre, uddannet cand.ling.merc og certificeret i bl.a. EFT (tapping) og kranio sakral terapi for børn.


Billedgalleri

 

“At få mit 3. barn har for alvor tvunget mig til at lære at finde fred i frustrationer og finde styrken i mig selv. Jeg bruger hverdagen på at fordybe mig i meditationer og personlig udvikling, som jeg overfører til børnebøger og børnemeditationer. Jeg brænder for at hjælpe andre til at finde fred og glæde i livet – også når der er rod, råb og kaos.”

– Signe Rhode