Online meditations­forløb for børn

125,00DKK

Hør mig fortælle mere i info-videoen nederst på siden

Kategori:

3-ugers Online Meditationsforløb for Børn (fra 6 år) hjælper dit barn ned i kroppen i fred for tanker ved at dit barn øver sig i at mærke sit åndedræt, sin krop, sine sanser og lytte til positive bekræftelser om at slappe af…

Meditationerne er jeres til evig brug og eje, så I kan lytte til dem, så mange gange I vil.

Dit barn er naturligt født til at være i fred indeni, mærke sin krop og være tilstede i nu’et. Men dét skal dit barn blive ved med at være!

At lære selv at kunne finde fred indeni, kan gøre hele forskellen for, hvordan dit barn reagerer i pressede situationer, hvor fokuseret og veltilpas det er, hvor godt det passer på sig selv og andre, hvor sundt og raskt det er, hvor nemt det lærer nyt osv. osv.

Forløbet indeholder tre meditationer – én meditation for hver uge i tre uger - som jeg introducerer for dig i en video i en mail direkte i din indbakke hver uge. Du sætter ugens meditation på for dit barn hver aften ved sovetid i tre uger. På den måde øver dit barn sig i selv at slippe tanker og finde fred i kroppen med veldokumenterede, kraftfulde metoder – som samtidig luller dit barn i søvn.

Det kan blive starten på en ny vane, som kan gøre en stor forskel for dit barn.

*Bemærk: Ved køb af meditationsforløbet skal du tilmeldes min email-liste, så du kan modtage emails hver uge i de uger, forløbet kører.

 

"Min 6-årige datter vil stadig høre meditationerne hver aften, når hun skal sove, selvom det er et halvt år siden, vi startede på at høre dem. Det giver hende så meget ro at have noget beroligende at holde fokus på. Hun elsker at ligge og lytte til din stemme, og hun falder meget hurtigere i søvn." Anne, mor til to.

 

"Mine drenge på 6 og 9 år kommer selv og beder om at få meditationerne sat på ved sovetid. Det hjælper dem hurtigt til ro i kroppen. Der bliver en helt anden stilhed på deres værelser." Anja, mor til tre.

Hør mig fortælle om forløbet