fbpx

Det kan være svært at finde fred

Kunne dit barn have glæde af at føle sig mere afslappet, rolig, rodfæstet og i balance? Og kan det være svært at finde ro i kroppen og at få stilhed i hovedet til at falde i søvn om aftenen?  Så læs med her.

 

Hør mig forælle om meditationsforløbet

 

Hvis dit barn kan have svært ved at finde fred i sig selv, er det bestemt ikke alene. Der er mange stimuli, mange gøremål og et høj gear i dag. Det gør det let at blive overstimuleret og komme ind i et hamsterhjul, hvor det er svært at stoppe sig selv. Vi er unaturligt meget oppe i vores hoved, og vi glemmer nemt at være i kroppen, mærke os selv og finde fred. Så er vi ikke tilstede i nuet, og vi er ikke i balance. Det kan skabe et overstimuleret nervesystem og en følelse af stress og alarm i kroppen. Det kan gøre det svært at slappe af, mærke sig selv, sove om aftenen, have dyb jordforbindelse og hvile i sig selv.

Uroen kan tit komme til udtryk, når det er sovetid, og barnet ligger alene med sine tanker. Her vil tankerne nemt kunne overmande barnet og trække barnet rundt i alle mulige unødvendige bekymringer, overvejelser og mønstre. Vores tanker kan i høj grad påvirke vores krop og gøre det rigtig svært at slappe af og falde i søvn. Når hovedet er overtaget af tankemylder, skaber det uro i kroppen, og det gør det svært at give slip og falde i søvn.

 

Vi er født med en naturlig fred

Vi er født med en naturlig fred, balance, accept af det, som er, og en evne til at være fuldt ud i nuet. Som babyer er vi naturligt gode til at være nede i kroppen, mærke os selv og være fri af tankemylder og bekymring. Det er let at se, når man kigger ind i øjnene på et nyfødt barn.

Men denne evne kan hurtigt blive forstyrret, som vi vokser op i en hektisk verden med mange stimuli. Jo ældre vi bliver, jo mere kan sindet og tankerne fylde, og det kan gøre det svært at finde fred, mærke sine sanser og være tilstede i livet lige nu og her. Tankerne hiver os rundt imellem fortid og fremtid og skaber drama, bekymring og negativitet. Det forhindrer os i at opleve og mærke livet. Så det at blive guidet væk fra tanker og et monkey mind af uro, kan give så meget større fred, frihed og glæde.

 

Derfor har jeg lavet forløbet

Jeg har lavet et meditationsforløb for børn, fordi jeg vil hjælpe børn tilbage til det naturlige, fredfyldte, balancerede sted i dem selv. Så de bliver hjulpet væk fra uro, overstimulering, tankemylder, bekymringer, smerter, ubehag i kroppen, stress og søvnbesvær og tilbage til fred, ro, velbehag, tryghed, jordforbindelse og deres naturlige evne til at slappe af og falde i søvn.

 

En af de vigtigste egenskaber i livet

Med forløbet øver dit barn sig i selv at blive i stand til at komme ned i kroppen og finde ro og balance. Dét er en af de vigtigste gaver og egenskaber for resten af dit barns liv. Det kan gøre en stor forskel for, hvordan dit barn reagerer i pressede situationer, hvor fokuseret og veltilpas det er, hvor godt det passer på sig selv og andre, hvor sundt og raskt det er, hvor nemt det lærer nyt osv. osv.

 

Hvordan virker meditationsforløbet?

En vigtig nøgle til at komme væk fra uro er at mærke sin krop, bruge sine sanser og høre positive, beroligende bekræftelser, som kan styre sindet i en positiv retning. Det er dét, som meditationerne i forløbet bygger på. Meditationerne er designet til at hjælpe dit barn til fred i krop og sind gennem nogle kraftfulde, veldokumenterede metoder.


Anja, mor til tre om forløbet:
“Mine drenge på 6 og 9 år kommer selv og beder om at få meditationerne sat på ved sovetid. Det hjælper dem hurtigt til ro i kroppen. Der bliver en helt anden stilhed på deres værelser.”

 

Anne, mor til to om forløbet:
“Min 6-årige datter vil stadig høre meditationerne hver aften, når hun skal sove, selvom det er et halvt år siden, vi startede på at høre dem. Det giver hende så meget ro at have noget beroligende at holde fokus på. Hun elsker at ligge og lytte til din stemme, og hun falder meget hurtigere i søvn.” 

 

KLIK HER og kom til forløbet


Kærlig hilsen
Signe – Lift Up Your Child