fbpx

Om Signe Rhode

Signe Rhode er en dansk bestseller forfatter og mor til tre. Hun vil gøre børns kamp til kærlighed ved at inspirere børn indefra gennem børnebøger, meditationer og online kurser. 


Mød Signe

Jeg har altid insisteret på, at livet skal være en god oplevelse. At der må være en løsning på de udfordringer, vi møder. At vi ikke skal kæmpe sådan.

Jeg synes, at alle fortjener at få det bedste ud af deres liv og at gå efter deres højeste lykke – på trods af følelser af usikkerhed og frygt. Og jeg tror, vi allesammen er i stand til så meget mere, end vi tror!

Da jeg blev mor, mødte jeg naturligt nok nye udfordringer og kampe. Jeg blev ved med at stoppe op og reflektere og prøve at lære fra mine udfordringer og finde bedre løsninger.

Jeg ville finde mere kærlige og legende måder at håndtere udfordringer med mine børn i stedet for at kæmpe og være i konflikt med hinanden. For nogle gange er det bare så nemt at blive revet med at sine umiddelbare reaktioner og følelser af frustration i kampens hede.

Cand.ling.merc. i Erhverskommunikation fra CBS, Danmark

Certificeret i Emotionel Frihedsteknik (Tapping), kraniosakral terapi for børn og tidligere mindfulness og Pilates instruktør

Forfatter til en række af bestseller børnebøger

Jeg begyndte at skrive børnebøger ud fra et ønske om at nå igennem til mine børn i udfordrende situationer. Jeg var SÅ passioneret for at finde bedre måder at nå igennem til dem på og vende potentielle konflikter til kærlige, lærerige situationer. Jeg vil så gerne hjælpe børn til bedre at kunne håndtere udfordringer i livet.

Jeg er meget fascineret af, hvordan vi kan påvirke vores egne tanker og adfærd og i sidste ende vores liv. Jeg bruger meditationer, kognitive teknikker og visualiseringer – ikke kun professionelt til mine bøger og undervisning i meditation og pilates, men også personligt, så jeg kan holde mig selv i balance og fokuseret i mit privatliv. Jeg elsker at give denne viden videre på konkrete, simple måder, som kan hjælpe børn til at skabe det bedste liv for dem selv.

3 ting du ikke vidste om mig

Jeg siger aldrig nej til chokolade

Jeg har set filmen “Mamma Mia” pinligt mange gange –
den giver mig lyst til at danse og minder mig om, hvad livet handler om

INTET kan holde mig indenfor, når solen skinner

6 fortællinger til børn om alt det, de voksne siger man skal

– køb bogen ”Hvorfor skal jeg?”